Radionice

ODRŽAVAMO RADIONICU EMOCIONALNE TERAPIJE
– prema potrebi

Svaki polaznik radionice dobiva BESPLATNI tretman Emocionalne terapije…

 

Što su emocije? Kako se formiraju? Tko ih stvara? Dali nas naše emocije određuju? Zašto patimo? Zašto se osjećamo krivcem ili žrtvom? Možemo li ovladati svojim emocijama? To su samo neka od pitanja s kojima se susrećemo cijeli život.
Na radionici ćemo se upoznati sa dubiozama svojih emocija i identifikacija, emocionalnom inteligencijom, našim emocionalnim blokadama, problemima sa emocijama u životu, važnosti koju pridajemo emocijama u našoj svakodnevnici.
Osvijestiti ćemo i utjecaj koji stari emocionalni obrasci imaju u našim trenutnim životnim okolnostima i kako ih razumjeti i riješiti ih se.  Upoznat ćemo se sa pogubnim utjecajem emocija na naše stavove, identifikaciju, obrasce ponašanja, osjećaj krivnje, nedostatak samopouzdanja i usmjeriti svoju pažnju na razumjevanje emocionalne inteligencije koja nas lišava prevelikih, predramatičnih i posve iracionalnih emocija a koja se (EI) može naučiti..

 

Naučit ćemo alate kako ovladati svojim emocijama kako bi poboljšali i ovladali kvalitetom svog života. Jer svi zapravo želimo ostvariti svoje najviše standarde osobnosti – samopouzdanje, dostojanstvo, zadovoljstvo sa sobom…

 

Po završetku radionice, svaki polaznik dobiva BESPLATNI TRETMAN Emocionalne terapije…

 

Emocionalna terapija je metoda koja stimulira informacije i omogućava da mozak obradi (probavi) negativno iskustvo umjesto da ostane blokirano, traumatizirano, zaglavljeno u našoj podsvjesti. Ovom metodom intenziviramo i stimuliramo (REM faza) riješavanje brze i efikasne obrade negativnih, traumatičnih i stresnih emocija i osjećaja iz podsvjesnog..

 

Ova uspješna, trenutno mjerljiva i znanstveno potvrđena metoda već 25 godina, pomaže učinkovito riješiti:

-Krivnju
-Strah od neuspjeha, letenja, zubara, vožnje auta, samoće, napuštanja, promjena, bliskosti, smrti, zatvorenih prostora, visine itd.
-Depresiju, fobije
-Stres zbog događaja, nezgoda ili trauma iz prošlosti
-Stres na poslu, (burning-out)
– Odvikavanje od pušenja, alkohola i drugih ovisnosti
-Smanjenje tjelesne težine
-Konfliktne situacije
-Panike, nemir, tugu, bol, bespomoćnost
-Blokade ili treme pred ispit, javni nastup, natjecanja
– Problemi poslovnih obaveza
– Sportske traume i stres i mnoge druge nedostatke.

 

Informacije i prijave, koje su obavezne zbog ograničenog prostora – na 097 683 0310 ili na centarpozitiva@gmail.com

 

Radionicu vodi LIDIA ČERNI – Psihoterapeut, NLP life coach, hipnoterapeut, holistički trener. Članica je međunarodnih Asocijacija – IAHT (International Alliance of Holistic Therapist), CMA (Complementary Medical Association), The KEW Training Academy Ltd, The Academy of Modern Applyed Psychology, akreditirana pri CTAA (Complementary Therapists Accreditation Association), članica je Hrvatske NLP Akademije koja je članica Europske Asocijacije za NLP (EANLP), članica je Besser-Siegmund Instituta iz Njemačke.

ODRŽAVAMO

Radionice

Radionica Samopoštovanja

 

kako upoznate istinskog sebe, kako razviti ljubav i poštovanje prema sebi, kako usvojiti svoje izvorne vještine, snagu, samopouzdanje.. Praktički učimo kako zavoljeti sebe jer to je korijen našeg samopouzdanja. Na radionici također učimo svjesno disati, opuštati se, koncentrirati se na udah i izdah i odlazimo duboko u svoju opuštajuću, izvornu, mirnu energiju.
Novi termini Radionica Samopoštovanja bit će naknadno objavljeni

 

Radionice emocionalne terapije

 

Naša je izvorna snaga, vrijednost, karakteristia – ljubav prema sebi. Mi smo bića puna ljubavi ali smo to zaboravili i krenuli u potragu za ljubavlju u svijet oko nas. Naša nas radionica vraća nazasd u krilo ljubavi prema sebi i tako lagano osvještavamo istinsku potrebu za prihvaćanjem sebe u cjelini uprvo sada kakvi jesmo. Zavoljeti sebe znači upravo prihvatiti se sa svim svojim slabostima, nedostacima, jer to smo sve mi.

 

Radionice otklanjanja stresa

 

Stres je jedan od najčešćih problema s kojim se suočavamo svi. Od poslva, preko obiteljskih situacija, do roditeljskih, partnerskih, školskih itd. Stres je postao ‘svakidašnja pojava’ nažalost. A ne bi smio biti. Stres nije dobar, stres je bolesno stanje i treba ga se čim ga uoćimo – riješiti.Nove radionice Otklanjanja stresa uskoro…

 

Radionice ljubavi

 

U samoj srži ljubavi za sebe leži ogromno samopoštovanje koje možemo iskusiti jedino kad istinski prihvatimo sebe onakvima kakvi smo sada – sa svim svojim nedostacima, manama, greškama jer će nam tada biti puno lakše prihvatiti takve mane kod drugih koje želimo voljeti. Voljeti sebe najbolji je način da naučimo formulu – kako uopće voljeti. Ljubav je umijeće koja zahtijeva određena znanja, vještine i sposobnosti. Vježbajući ljubav na sebi, treniramo se da naučimo voljeti svakog drugog.Na RADIONICAMA LJUBAVI naučiti ćemo upravo to najvažnije – kako prihvatiti i zavoljeti sebe – bez ikakvih uvjeta, bez ikakvih izvanjskih (naučenih i stečenih) faktora.. Naučit ćemo prihvatiti sebe takve kakvi smo ovog trenutka, otkriti svoje skrivene, podsvjesne ljubavne kapaciteta. Otkrit ćemo koliko nas i danas poražavaju stare navike razmišljanja o ljubavi – klišeji, dogme i iluzije – i osvjestit ćemo sve njih.Pravu ljubav privlače oni koji je djele, a odbijaju je oni koji je očajnički traže u drugima… Ja trebam – stvara efekt vakuuma koji nas prisiljava da ugrabimo, ščepamo, priljepimo se i konzumiramo. Ja volim sebe- stvara otvorenost koja nam omogućuje da istražujemo promišljamo i oblikujemo vezu koju želimo. Samo kad djelujemo na temelju toga što smo cjelovita osoba, možemo pronaći ljubav zasnovanu na poštovanju, prihvaćanju, dijeljenju i užitku. Ne na potrebi.

USKORO

Nove radionice

Radionice posebno posvećene ženama – JA sam centar mog svijeta

 

Radionica otkriva mnoge tzv. ženske poglede na život, otkriva snagu žene, njene posebnosti i moć. Moć da ostvari sve što želi. U ženi leži ta čudesna spsobnost preživljavanja, brižnosti, ljubavi, osjećajnosti i svrhe. Radionica pokriva sve segmente ženskog pitanja, potreba i samopoštovanja. Meditacija i opuštanje….glavne tehnike. Također rad na svrsi života i postavljanju kratkoročnih ciljeva.

 

Radionica Važnost življenja u ovom trenutku

 

Ovaj trenutak sada je najvažnije vrijeme koje imamo u svojim rukama i razumjevajući to, da sve što želimo ostvariti, možemo radeći na tome upravo SADA – osloboađa nas stege prošlih emocionalnih okvira, razumjevanja emocija i prošlosti i kreiranja svih promjena koje želimo ostvariti u životu – radeći na njima upravo SADA.