O nama

Što vam možemo ponuditi

Koje su naše djelatnosti i zašto izabrati nas? Saznajte više o nama…

Coaching

Coaching je zaista važan, posebice glede emocija, konzultirajte se i saznajte kako vam možemo pomoći.

Programi

Centar Pozitiva nudi vam individualne terapije, grupne programe, radionice i male škole. Kontaktirajte nas za više informacija.

Gostovanja

Aktivni smo i u medijima na temelju različitih napisa i intervjua u medijima pružamo informacije o našem radu i širimo svijest ljudi o mogućnostima koje im možemo ponuditi.

Blog i newsletter

Aktivni smo i na blogu gdje pišemo o čestim i interesantnim temama, javite nam koje teme biste željeli da iznesemo. Prijavite se također besplatno na naš newsletter i saznajte prvi novosti i posebne ponude.

Naša priča

CP – Centar za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnost.

Emocionalna stabilnost, zadovoljstvo, radost, životnu svrhu, ispunjenje i svrhovitost. Ostvariti svoje najveće potencijale kako bi živio zadovoljno i ispunjeno.

 

Potreba da se pomogne onom potrebitom istinska je i prirodna svrha ljudskog života a mi nastojimo upravo pomoći svakome da ostvari svoje najveće potencijale i postigne svoju životnu svrhu, svoju osobnu izvrsnost…

 

Za to nudimo niz programa – od tečajeva, seminara i radionica i individualnih terapija (life coaching, holistički NLP trening, emocionalnu terapiju, kvantnu bioterapiju).

 

Na našoj su listi brojni programi – Mala škola samopouzdanja, Radionice oslobođenja od krivnje, vježbaonice samopoštovanja, programi za žene – Spoznaj kakva si kraljica, reatreti, Tečaj oslobođenja od stresa i dr.

 

Na našem su meniju i osobni i grupni coacing tretmani. Pomažemo pojedincu da nakon krize ili problema, ponovo stane na svoje noge, osvijesti svoja negativna ili ograničena stajališta ili problem , riješi ga i krene dalje.

 

Nudimo također i konzultacije vezano za neke probleme, nejasnoće itd.

 

Radimo pojedinačno i grupno uz našeg psihoterapeuta, NLP life-coacha, hipno-terapeuta i holističkog trenera – Lidiu Černi

 

Dajemo sezonske popuste kao i popuste za studente i umirovljenike.

 

Javite se. S radošću Vas očekujemo.

Facebook stranica Centar Pozitiva

Facebook stranica Lidia Černi

Instagram Centar Pozitiva