Ostvariti svoje najveće potencijale kako bismo živjeli zadovoljno i ispunjeno najveći je san svakoga. Emocionalna stabilnost, zadovoljstvo, radost, životna svrhu, ispunjenje i svrhovitost je nešto što je vaše pravo i što možete ostvariti. Vjerujte u to.

Kako bi pomogli potrebitima, pogotovo danas u ova turbulentna vremena, radimo emocionalnu terapiju i bračnu terapiju, individualno i u paru (bračne i partnerske terapije), uživo ili online. Onako kako vama najviše odgovara.

Ostvarite svoje najveće potencijale i postigne svoju životnu svrhu, svoju osobnu izvrsnost uz našeg emocionalnog terapeuta, NLP life-coacha, hipno-terapeuta i business coacha – Lidiu Černi.

KOJE USLUGE NUDIMO

Nudimo usluge profesionalnog i povjerljivog savjetovanja koje će vam pomoći da se nosite sa životnim izazovima.

psihoterapija centar pozitiva

Emocionalna Terapija

U emocionalnoj terapiji radimo jedan na jedan s vama na rješavanju emocionalnih zavrzlama. Terapeut vam pomaže istražiti vaše misli, osjećaje i ponašanja kako biste dobili uvid u sebe i svoja iskustva. Zajedno radimo na identificiranju i rješavanju problema, poboljšavanju vještina suočavanja i razvijanju strategija koje vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve.

Bračna ili Partnerska Terapija

Bračna ili partnerska terapija uključuje oba partnera koji rade s terapeutom. Terapeut pomaže paru identificirati obrasce ponašanja koji mogu uzrokovati probleme i radi s njima na razvoju novih strategija za rješavanje tih problema. Bračna ili partnerska terapija može biti korisna za parove koji imaju poteškoća u vezi, kao što su problemi u komunikaciji, problemi intimnosti ili sukobi povezani s roditeljstvom ili financijama.

Coaching

Coaching je proces koji vam pomaže identificirati i postići svoje osobne i profesionalne ciljeve. Vi dobro funkcionirate ali želite funkcionirati BOLJE. Uspješni ste i želite biti još uspješniji. Life Coaching Vam može pomoći u svim dijelovima života: osobnim rastom i razvojem, odnosima s ljudima, obitelji, karijeri i financijama i još mnogo toga.

Što kažu naši klijenti

Rezervirajte termin!

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Ako se borite s „neugodnim“ emocijama, problemima u vezi ili drugim izazovima u svom životu, nemojte se ustručavati potražiti pomoć stručnog terapeuta. Pružamo vam podršku i prostor bez osuđivanja u kojem možete istražiti svoje misli i osjećaje te razviti vještine i strategije koje su vam potrebne da prevladate svoje izazove i postignete svoje ciljeve. Naš je cilj je osnažiti vas za pozitivne promjene u svom životu.

 

Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali termin i učinite prvi korak prema rastu. Nudimo i online terapiju za one koji radije primaju savjete iz udobnosti vlastitog doma.

 

Vi zaslužujete živjeti sretan i ispunjen život!

ADRESA

Vlaška 83/1, Zagreb

E-MAIL

info@centarpozitiva.com

TELEFON

097/6182220