Male škole

Mala škola samopouzdanja

Naučiti ćemo kako stvarati svoju svjesnost  pobjednika.

 

Naučiti ćemo kako ‘svjesno utisnuti’ u svoj podsvjesni um ‘novi model razmišljanja -novi model svjesnosti’ – koji će nas dovesti do pobjede, do uspjeha u svemu što radimo.

 

Mi smo kreatori svog života. Ako naučimo način kako povratiti svoje izgubljeno samopouzdanja, naše će se životne okolnosti promjeniti . Na taj način stvorit ćemo stav pobjednika a ne žrtvne životnih okolnosti kao do sad.

Programirane MP3 snimke – Samopouzdanja, Samopoštovanja

Programirane snimke od 30 minuta idu za tim da Vam olakšaju putovanje do željenog cilja, bilo da je to poboljšanje samopouzdanja, svog osobnog uspjeha, poslovnog uspjeha, obilja, novca u svoj život itd.

Mala škola emocionalne inteligencije – u tijeku je u Centru za duhovni razvoj Medovićeva 10 i traje do 22. studenog

Sam izraz emocionalna inteligencija sugerira nam da je to sposobnost vezana za izlaženje na kraj s vlastitim emocijama što, složit ćete se sami, ponekad i nije baš lako.

 

Drugim riječima emocionalno inteligentna osoba – ima najmanje emocija.  Nekim ljudima to uspijeva jako dobro, nekima prosječno a nekima gotovo nikako.

 

Emocionalna inteligencija usko je povezana sa samopouzdanjem osobe. Svaka osoba ima različite potrebe, želje ali i osobnost te na svoj način pokazuje emocije.

 

Na školi ćemo naučiti kako razumjeti svoje emocije, kako ovladati njima, kako ih demistificirati i suočiti se se njima, također kako osvjestiti svoje emocionalne blokade i razne mezdrave osjećaje poput krivnje, žalosti, žrtve i naučiti kako se inteligentno postaviti prema svojim emocijama I ovladati njima..