Kako želite živjeti? jeste se ikad ovo upitali?

Niste zadovoljni svojim životom? Zašto? Želite ga promjeniti? Kako? Jeli znate kako biste željeli živjeti?

Sve su to jako važna pitanja u našem životu, no vrlo rijetko ih postavljamo. No kako god ispadne, promjena je riječ koja se sama po sebi nameće. Trebam znai nešto promjeniti kako bi živio onako kako želim.

Najteži dio naše promjene jest ne odabirati isti model ponašanja, mišljenja, navike koje stalno ponavljamo godinu za godinom, drugim riječima ne ponavljati prošli obrazac ponašanja jer su nas oni doveli do ovog trenutka u životu s kojim nisam zadovoljna.

Ako želite istinsku promjenu jer ne volite ono kako živite – morate stvoriti novu osobnost, morate pokrenuti promjenu stvarajući živ doživljaj budućnosti onakvu kakvu želite.

Čim se vaš um i tijelo usklade na istu frekvenciju doživljaja, nalazite se u tom novom stanju postojanja.

Ako svojim egom pokušate promijeniti svoj ego, samo ćete ga uvećavati. Ako pak neki program u sebi pokušate promijeniti postojećim programom u sebi, samo ćete još više reprogramirati.

Morate biti bačeni na koljena u životu da biste mogli napokon sebi reći DOSTA JE, dosta mi je patnje, nezadovoljstva, straha od svega, dosta mi je tuge, krivnje, nezadovoljstva. A tu točku dosižemo kad smo u krizi kad se više ne osjećamo svojima. Kad nam se kao više ne da tako živjeti. I to je možda prvi put kad doista možemo vidjeti sebe u prostoru vremena u kojem smo sada.

Zašto čekamo sa promjenom? Što ili koga čekamo a tako žudimo za promjenom? Mislimo da nam netko treba pomoći? Zašto ne bismo stvorili život kakav istinski želimo u stanju u kojem se nalazimo? Onakav život kakav smo oduvijek željeli i počnemo ga živjeti sada, od sada, onako kao da ga praktički živite? Kao da je to već naša stvarnost.

Dali ste se ikada pitali – kakav život zapravo želim živjeti?

Ako niste, upitajte se sada….